Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Bohemian Rhapsody is nu te streamen

Wedden dat je alle nummers meezingt? 'I see a little silhouetto of a man, Scaramouch, Scaramouch, will you do the Fandango?' Deze zin uit Bohemian Rhapsody komt voorbij in de gelijknamige muzikale hitfilm, die vanaf vandaag te zien is op Netflix. De biopic over Freddie Mercury en de band Queen wa...

Kijktip: Bohemian Rhapsody is nu te streamen

Wedden dat je alle nummers meezingt?

'I see a little silhouetto of a man, Scaramouch, Scaramouch, will you do the Fandango?' Deze zin uit Bohemian Rhapsody komt voorbij in de gelijknamige muzikale hitfilm, die vanaf vandaag te zien is op Netflix.

De biopic over Freddie Mercury en de band Queen was eind 2018 een groot succes en werd het opstapje voor meer muziekfilms.

Rami Malek speelt Freddie Mercury, de verlegen jongen met de overbeet die een van de meest flamboyante en geliefde performers ooit werd, maar ook zo zijn donkere kanten had en uiteindelijk veel te jong stierf aan aids.

Malek won voor de rol de Academy Award, Golden Globe, SAG Award en BAFTA voor Beste Acteur voor zijn fenomenale performance - aanrader!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in