Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: The Big Day op Netflix

Wedding-zwijmelen in India. Op trouwgebied is er momenteel weinig te beleven. Gelukkig heeft Netflix de oplossing in de vorm van een zalige driedelige docuserie over zes Indiase koppels die het breed laten hangen. In India zijn ze dól op grote trouwerijen, dat doen ze er voor miljarden per jaar. ...

Kijktip: The Big Day op Netflix

Wedding-zwijmelen in India.

Op trouwgebied is er momenteel weinig te beleven. Gelukkig heeft Netflix de oplossing in de vorm van een zalige driedelige docuserie over zes Indiase koppels die het breed laten hangen.

In India zijn ze dól op grote trouwerijen, dat doen ze er voor miljarden per jaar. En tja, dan kun je dus je ogen uitkijken. Het lijkt wel een filmset in veel gevallen. En dat is nou precies iets voor Netflix.

Glamourbruiden, danslessen, dure importbloemen, optredens, hapjes, watervallen, baljurken en paparazzi: alles komt voorbij in dit feest voor het oog. En het mag wat kosten, dat ook.

Al met al is het heerlijke televisie, pak 'm beet drie keer drie kwartier even helemaal ontstressen, jurken kijken en genieten van andermans liefdesleven. Een aanrader.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in