Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Bevrijdingsdagconcert vanuit Carré

Feestelijk 5 mei-concert met grote namen. Het gebruikelijke feestje op de Amstel zit er ook dit jaar niet in, maar toch is de afsluiting van Bevrijdingsdag 2021 al wat opgewekter dan een jaar geleden. Stef Bos, André van Duin, Laetitia Gerards, Claudia de Breij, Shary-An, Hanin, ZO! Gospel Choir,...

Kijktip: Bevrijdingsdagconcert vanuit Carré

Feestelijk 5 mei-concert met grote namen.

Het gebruikelijke feestje op de Amstel zit er ook dit jaar niet in, maar toch is de afsluiting van Bevrijdingsdag 2021 al wat opgewekter dan een jaar geleden.

Stef Bos, André van Duin, Laetitia Gerards, Claudia de Breij, Shary-An, Hanin, ZO! Gospel Choir, Maan, ISH Dance Collective en het Metropole Orkest treden op tijdens het traditionele 5 mei-concert vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Samen sluiten zij de nationale viering van Bevrijdingsdag 2021 feestelijk af. De NOS zendt het concert live uit op NPO1.

'We mogen nooit vergeten dat vrijheid ons hoogste goed is'

Zanger Stef Bos zorgt voor de verbinding tussen de verschillende onderdelen van het programma. “Door de avond heen vertel ik persoonlijke anekdotes die het idee van vrijheid voor iedereen tastbaar maken. Want zoals mijn vader mij ooit leerde: ‘We mogen nooit vergeten dat vrijheid ons hoogste goed is’.”

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in