Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Behind Her Eyes met de dochter van Bono

Lekkere nieuwe thrillerserie op Netflix. Spanning en een lekkere dot mysterie: de nieuwe Netflix-serie Behind Her Eyes is precies waar we op zaten te wachten. Al waarschuwen we alvast: lees je niet té veel in, want spoilergevoelig is het verhaal (gebaseerd op het gelijknamige boek) zeker. Wat we ...

Kijktip: Behind Her Eyes met de dochter van Bono

Lekkere nieuwe thrillerserie op Netflix.

Spanning en een lekkere dot mysterie: de nieuwe Netflix-serie Behind Her Eyes is precies waar we op zaten te wachten. Al waarschuwen we alvast: lees je niet té veel in, want spoilergevoelig is het verhaal (gebaseerd op het gelijknamige boek) zeker.

Wat we wél kunnen vertellen: Behind Her Eyes gaat over Louise, die een affaire begint met haar baas, maar later óók vrienden wordt met zijn vrouw Adele. De leugens stapelen zich al snel op, maar is alles wel wat het lijkt?

Extra leuk: Adele wordt gespeeld door de mooie Eve Hewson (hierboven), en laat dat nou de dochter zijn van U2-frontman Bono (eigenlijk Paul David Hewson). Daarnaast is ze ook een uitstekende actrice en in de zes afleveringen van de serie is dan ook veel moois te beleven.

Zin in wat spanning? Dan weet je waar je zijn moet. Hier alvast de trailer.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in