Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Around the world in 80 days

Heerlijk kijkreizen zonder corona! De klassieker van Jules Verne is opnieuw verfilmd, met in de hoofdrol David Tennant (Dr. Who, Broadchurch). Heb je zin in acht afleveringen mooie beelden en een verhaal dat al boeit sinds 1873, dan is vanavond het eerste deel te zien op BBC First. Tennant zet Ph...

Kijktip: Around the world in 80 days

Heerlijk kijkreizen zonder corona!

De klassieker van Jules Verne is opnieuw verfilmd, met in de hoofdrol David Tennant (Dr. Who, Broadchurch). Heb je zin in acht afleveringen mooie beelden en een verhaal dat al boeit sinds 1873, dan is vanavond het eerste deel te zien op BBC First.

Tennant zet Phileas Fogg niet neer als een bevlogen avonturier, maar meer als een gekweld man die eigen op de eerste etappe naar Parijs al rechtsomkeert wil maken. Gelukkig kan hij altijd rekenen op zijn wereldwijze sidekick Passepartout (Ibrahim Koma). Ze worden vergezeld door aspirerend journalist Abigail (Leonie Benesch), die de gebeurtenissen tijdens de reis documenteert in een column.

Around the world in 80 days is vanaf vanavond (16 januari 2022) te zien op BBC First (Ziggo kanaal 022, KPN kaneel 25) mét ondertitels, vanaf 20:00.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in