Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ken je het sassy Straatmuseum al?

Het grootste streetart museum ter wereld staat in Amsterdam Kunst hangt niet alleen in musea, het is ook op straat te vinden. Van Keith Haring tot Banksy, street art heeft de afgelopen jaren regelmatig de krantenkoppen gehaald. De impact van street art op kunst, mode, design, reclame en populaire...

Ken je het sassy Straatmuseum al?

Het grootste streetart museum ter wereld staat in Amsterdam

Kunst hangt niet alleen in musea, het is ook op straat te vinden. Van Keith Haring tot Banksy, street art heeft de afgelopen jaren regelmatig de krantenkoppen gehaald.

De impact van street art op kunst, mode, design, reclame en populaire cultuur is dan ook groter ooit tevoren.

Het Straatmuseum ('Straat' voor intimi) is het museum voor graffiti en street art. Je vindt er meer dan 150 werken van 130+ kunstenaars. De kunstwerken zijn in en speciaal voor het museum gemaakt.

De meeste van deze indrukwekkende visuele ervaringen zijn net zo groot als de muurschilderingen op straat. Meerwaarde van het museum is dat het de verhalen  achter de werken verteld, die op straat vaak verborgen blijven.

'Straat' is gehuisvest in een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf, zowel een nationaal monument als de grootste graffiti en street art speeltuin van Amsterdam. Veel ruimte, veel verrassingen en een aanrader om met pubers heen te gaan: zij zullen er verrassend veel herkennen.

Straatmuseum

NDSM-Plein 1

1033 WC Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in