Overweldigend hoorspel in verduisterd theater.

Het komt niet vaak voor dat je een Britse topactrice als Juliet Stevenson (65, bekend van Truly Madly Deeply, Mona Lisa Smile en vele theaterrollen) in Nederland kunt zien optreden, maar ze komt in maart naar Carré met Blindness Live.

In deze voorstelling neemt Stevenson je onomkeerbaar mee naar een wereld waar totale paniek heerst door een pandemie die iedereen blind maakt. In een verduisterd Carré bespeelt ze live het publiek dat in de piste zit.

De trailer van hoe de voorstelling te zien was in het Princess of Wales Theatre

Article continues after the ad

Via een persoonlijke koptelefoon beleeft je samen met honderden anderen de intense ervaring van niets meer kunnen zien terwijl de wereld in paniek is. De vraag is: Wat doet een dramatische pandemie met de samenleving en wat doet het met jou als je meer hoort dan ziet?

Madeleine van der Zwaan, directeur Koninklijk Theater Carré: "Het is angstaanjagend te horen hoe dit verhaal zo ontzettend actueel blijft. Juliet Stevenson is in staat onder je huid te kruipen waarbij de grootsheid van Carré voor een waanzinnig akoestisch en ruimtelijk effect zorgt. De beleving is daardoor ongelooflijk intens."

Meer informatie en kaarten: Koninklijk Theater Carré

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in