Groots theater dat je naar de keel grijpt: 'Hanna van Hendrik'.

Zin in een avond ondergedompeld worden in totaaltheater? Na het grote succes van 2019, keert de voorstelling 'Hanna van Hendrik' in de zomer van 2022 weer terug in Twente.

In 2019 was dit grootste muziektheaterspektakel, een initiatief van actrice Johanna ter Steege, te zien op Vliegveld Twenthe. Meer dan 50.000 mensen bezochten de voorstelling die unaniem lovend werd ontvangen.

Article continues after the ad

In 'Hanna van Hendrik' zijn toeschouwers gedurende drie seizoenen onderdeel van het leven van boerin Hanna en haar familie. Ze zijn erbij als Hanna verliefd wordt en trouwt, als ze kinderen krijgt...

... als ze terecht komt in de roerige jaren zeventig waarin boeren in Tubbergen opstand komen en als ze verplicht wordt om haar boerderij te verkopen.

Hanna van Hendrik is een familiekroniek over vrees voor verandering, hechte familiebanden, liefde en bevrijding. Het theaterspektakel dat wordt uitgevoerd door acteurs, figuranten, muzikanten, een koor, ballerina’s, de motorclub én koeien.

Kaarten via Hanna van Hendrik

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in