Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt weer stemmen voor de Top 2000!

Straks weer lekker meezingen bij het kerstkoken?  Het is net zo'n traditie als pepernoten met Sint en ragoutbakjes met kerst: de Top 2000, die in de laatste week van het jaar wordt uitgezonden op NPO Radio 2 en in menig huishouden aanstaat bij het kerstkoken en oliebollen bakken. In de 'lijst der...

Je kunt weer stemmen voor de Top 2000!

Straks weer lekker meezingen bij het kerstkoken? 

Het is net zo'n traditie als pepernoten met Sint en ragoutbakjes met kerst: de Top 2000, die in de laatste week van het jaar wordt uitgezonden op NPO Radio 2 en in menig huishouden aanstaat bij het kerstkoken en oliebollen bakken.

In de 'lijst der lijsten' staat heel vaak een gouwe ouwe op no 1 (Bohemian Rhapsody, Stairway to Heaven, Hotel California), maar dringen intussen toch ook steeds vaker nieuwere nummers door, een logisch gevolg van de veranderende smaak (en leeftijd) van de stemmers. 

Je kunt de lijst meebepalen door te stemmen op je favoriete nummers. Dat kan tot vrijdag 3 december 16.00 uur.

Je kunt minimaal 5 en maximaal 35 nummers geheel naar eigen keuze aandragen. Tijdens de Stemfinaledag op vrijdag 3 december wordt omstreeks 16.45 uur de nummer 1 bekendgemaakt van de Top 2000 van 2021.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in