En ook Hillary Clinton zit op je te wachten.

Als celebs maar lang genoeg zonder aandacht zitten, zijn ze overal voor in. En al helemaal als het ook nog eens een goed doel dient. Sotheby's veilt vanaf vandaag virtuele meetings met sterren van iedereen van de cast van Downton Abbey tot Sting.

Hillary Clinton, Sir Patrick Stewart - het zijn niet de minste namen die meedoen aan de MayDay: Covid-10 Charity Auction. De opbrengst van de veiling gaat naar het International Rescue Committee (IRC) een organisatie die helpt de impact van het coronavirus op kwetsbare gemeenschappen te verminderen.

Article continues after the ad

Top lot is een groepchat met Julian Fellowes (de bedenker van Downton Abbey) en acteurs Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery en Allen Leech – plus een tour van Highclere Castle, de echte ster van de show waar de hertog en hertogin van Carnarvon voor de webcam zitten. En wie gaat het gesprek leiden? "Dat word ik of Hugh," zegt Julian. "Hij is meestal de kapitein van het schip. Het zal buitengewoon worden."

Bieden begint bij 50 pond, er wordt ook een hang-out met komiek Sacha Baron Cohen geveild, een groepsgesprek met rockband The Strokes en een virtuele summit met Madeleine Albright, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van de VS (en ultieme broche-promotor). De veiling begint vandaag en eindigt op 8 mei, wie een winnend bod heeft uitgebracht, moet de prijs voor eind juni hebben ingelost.

Foto's (c) Carnival / Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in