Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt nu luisteren naar Stax&Toine!

'Het wordt een spannende ontdekkingsreis voor ons allemaal' In het nieuwe radioprogramma Stax&Toine laten presentatoren Dionne Stax en Toine van Peperstraten niet alleen bijzondere gasten aan het woord, maar ook luisteraars.  In het programma wordt het nieuws van de dag besproken, maar ook alles ...

Je kunt nu luisteren naar Stax&Toine!

'Het wordt een spannende ontdekkingsreis voor ons allemaal'

In het nieuwe radioprogramma Stax&Toine laten presentatoren Dionne Stax en Toine van Peperstraten niet alleen bijzondere gasten aan het woord, maar ook luisteraars. 

In het programma wordt het nieuws van de dag besproken, maar ook alles wat er speelt op het gebied van onder meer lifestyle, wonen, muziek, reizen en consumentenzaken. Het duo ontvangt bijzondere gasten en laat ook de luisteraar aan het woord. je kunt je eigen ervaringen delen door in te bellen of gebruik te maken van de NPO 1-app.

Dionne heeft zin om radio te gaan maken: “Stax&Toine wordt een spannende ontdekkingsreis voor ons allemaal, waar ik erg naar uitkijk." Toine vult aan: “Ik vind het mooi dat we niet alleen de deskundige aan het woord laten, maar ook de luisteraar zelf en gasten die iets bijzonders gaan doen. Dionne en ik zijn aan elkaar gewaagd, dus dat wordt erg leuk."

Stax&Toine is vanaf 6 januari elke maandag t/m donderdag tussen 14.00 en 16:00 uur te beluisteren op NPO Radio 1.

Foto (c) Avro-Tros

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in