Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt nu gratis naar het Rijksmuseum

Zo scoor je tickets. Gratis naar het Rijksmuseum met Airbnb. Het kan op 11 juli. Zo wil het verhuurplatform iets terugdoen voor Amsterdammers nu het toerisme weer volop terugkeert in hun stad. Wil je de onlangs gerestaureerde Nachtwacht van Rembrandt weer eens in het echt zien en genieten van al ...

Je kunt nu gratis naar het Rijksmuseum

Zo scoor je tickets.

Gratis naar het Rijksmuseum met Airbnb. Het kan op 11 juli. Zo wil het verhuurplatform iets terugdoen voor Amsterdammers nu het toerisme weer volop terugkeert in hun stad.

Wil je de onlangs gerestaureerde Nachtwacht van Rembrandt weer eens in het echt zien en genieten van al het andere moois dat het museum te bieden heeft? Dan kun je je vanaf morgen hier intekenen op een van de maximaal 2000 gratis toegangskaarten. Het museum gaat op 11 juli in de avond speciaal open voor wie het gelukt is.

A night at the museum dus!

Naast deze samenwerking heeft Airbnb 350.000 euro gedoneerd aan het museum, deels voor de restauratie van de Nachtwacht. Airbnb wil bijdragen aan een duurzame terugkeer van het toerisme in de hoofdstad. 

Het gebaar is in elk geval sympathiek en zeg nou zelf: wanneer was jij voor het laatst in het Rijksmuseum?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in