En Siegfried Farnon is nog altijd onuitstaanbaar.

Vroeger bleef je er voor thuis: All Creatures Great and Small. Van de serie (die liefst 90 afleveringen volmaakte) over dierenarts James Herriot is nu een nieuwe versie te zien. Die wordt vast ook ooit in Nederland uitgezonden, maar voor wie niet wil wachten en houdt van Britse series: hij is nu al te zien op BBC First.

Andere acteurs, zelfde toewijding aan dieren én een vertrouwd arrogante (zelf prefereert hij 'excentrieke')  hoofddierenarts. Siegfried Farnon wordt gespeeld door de altijd geweldige Samuel West. James wordt gespeeld door Nicholas Ralph, huishoudster Audrey is een rol van Anna Madeley, Callum Woodhouse speelt Tristan Farnon, het broertje van Siegfried. James flirt intussen met Helen, gespeeld door Rachel Shenton.

Article continues after the ad

Nu hebben we een beetje zitten dutten en de eerste aflevering gemist. James arriveert daarin in Skeldale House en wordt danig op de proef gesteld door Farnon. Hij krijgt een ingewikkelde bevalling van een kalfje voor zijn kiezen, brengt dat er goed vanaf en mag blijven. Vanavond dus aflevering twee van het eerste seizoen, om 21:00 bij BBC First. Voor de Britse ondertiteling gebruik je Teletext 888.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in