Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

James Herriot keert terug op het scherm

Vertrouwde Yorkshire Dales, nieuwe cast. Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat de boeken van dierenarts James Herriot werden gepubliceerd: All Creatures Great and Small. Daarvan werd later een knusse, zeer populaire tv-serie gemaakt die tussen 1978 en 1990 werd uitgezonden, ook in Nederland. V...

James Herriot keert terug op het scherm

Vertrouwde Yorkshire Dales, nieuwe cast.

Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat de boeken van dierenarts James Herriot werden gepubliceerd: All Creatures Great and Small. Daarvan werd later een knusse, zeer populaire tv-serie gemaakt die tussen 1978 en 1990 werd uitgezonden, ook in Nederland.

Van die serie wordt momenteel een remake gemaakt, wederom in de setting van de jaren dertig en veertig, in de Yorkshire Dales. Nicolas Ralph speelt James, veteraan Samuel West kruipt in de huid van Siegfried Farnon, veterinair chirurg en eigenaar van Skeldale House.

Anna Madeley wordt de nieuwe huishoudster en Callum Woodshouse speelt Siegfrieds charismatische jongere broer Tristan. Rachel Shenton tenslotte, maakt haar opwachting als pittige boerendochter en potentieel liefje van James.

Foto's © Playground Entertainment

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in