Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jaaa, er komt een serie van The English Patient!

Het hartverscheurende verhaal komt naar de BBC. Van een titel als The English Patient gaan wij automatisch rechter op zitten. Dus van het nieuws dat de beroemde film nu een serie krijgt, worden we helemaal enthousiast. De BBC is bezig met een bewerking van het boek van Michael Ondaatje, dat eerde...

Jaaa, er komt een serie van The English Patient!

Het hartverscheurende verhaal komt naar de BBC.

Van een titel als The English Patient gaan wij automatisch rechter op zitten. Dus van het nieuws dat de beroemde film nu een serie krijgt, worden we helemaal enthousiast.

De BBC is bezig met een bewerking van het boek van Michael Ondaatje, dat eerder natuurlijk al een filmversie kreeg met maar liefst negen Oscars. 

Het verhaal, dat zich afspeelt tussen een Italiaans klooster en de Sahara, vertelt de prachtigste love stories, in de film verteld door onder andere Ralph Fiennes en Kristin Scott Thomas. Die twee zijn in de serie natuurlijk niet van de partij, maar het zal leuk zijn om te zien wie er wél voor worden aangewezen.

Wij zijn er helemaal klaar voor. En slingeren in de tussentijd de film nog een keer aan, in Nederland qua streaming te vinden bij Pathé Thuis.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in