Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Iets moois aan de muur én het klimaat helpen? Dat kan!

Pictures for Purpose: online gallery met betaalbare fotokunst. Bij Pictures for Purpose verkopen 36 internationale fotografen hun werk voor het goede doel voor slechts €125 per print. Het gaat om prachtige foto's die je dus voor een heel redelijke prijs kunt kopen, waarbij je ook nog iets goed do...

Iets moois aan de muur én het klimaat helpen? Dat kan!

Pictures for Purpose: online gallery met betaalbare fotokunst.

Bij Pictures for Purpose verkopen 36 internationale fotografen hun werk voor het goede doel voor slechts €125 per print. Het gaat om prachtige foto's die je dus voor een heel redelijke prijs kunt kopen, waarbij je ook nog iets goed doet.

De eerste editie in 2020 bracht in twee weken tijd ruim € 200.000 op voor de Voedselbank. Dit jaar gaan de opbrengsten naar Justdiggit.

Rob Woodcox, The Tower

Dat is de non-profit organisatie met de missie de aarde af te koelen middels vergroening. Daarom staat de fundraiser in het teken van de wereldwijde klimaatcrisis.

Elsa Leydier, Chamarrées, 2019

De fotografen zijn zowel gevestigde namen als opkomende talenten van over de hele wereld, waaronder Dana Lixenberg en Sekyi uit Nederland.

Esther Teichmann

Maar ook namen als Jack Davison (VK), Gregory Halpern (VS), Min Hyunwoo (KR) en Hashem Shakeri (IR).

Yoshinori Mizutani, Untitled, from the series Freebirds

Sommige foto’s staan voor hoop, anderen voor ons veranderende klimaat of de relatie tussen mens en natuur. 

Takashi Kawashima, A Crater Lake, 2015

De tweede editie van Pictures voor Purpose loopt nog tot en met 21 juni 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in