Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Holland Baroque op Oranjewoud Festival

Genieten: Bachs onvoltooide zwanenzang. Op zaterdag 21 augustus is Bachs meesterwerk Die Kunst der Fuge te horen op het Oranjewoud Festival. In de paradijselijke tuin bij de Oranjerie van Landgoed Oranjestein laten de musici van Holland Baroque je genieten van dit fantastische stuk.  Tijdloze sch...

Holland Baroque op Oranjewoud Festival

Genieten: Bachs onvoltooide zwanenzang.

Op zaterdag 21 augustus is Bachs meesterwerk Die Kunst der Fuge te horen op het Oranjewoud Festival. In de paradijselijke tuin bij de Oranjerie van Landgoed Oranjestein laten de musici van Holland Baroque je genieten van dit fantastische stuk. 

Tijdloze schoonheid

Die Kunst der Fuge, Bachs onvoltooide zwanenzang is een mathematisch kunstwerk en tegelijkertijd een magische luisterervaring. De fuga’s en canons in al hun mogelijke omkeringen hebben een tijdloze schoonheid.

De spannende zoektocht naar de mogelijkheden van een intieme strijkersbezetting en orgel en het plezier van het spelen van deze wonderschone en poëtische muziek maakt dit concert tot een hele belevenis.

Voor tickets zie Oranjewoud Festival 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in