Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoeveel kerststallen kan een mens aan?

In Liempde wemelt het van de kribbes en herders. Van hout, van porselein, van kunststof en van ontroerend eenvoudig tot heerlijke edelkitsch: van zaterdag 14 december tot en met maandag 6 januari 2020 vindt de achtste editie plaats van de Kribkesroute in het Brabantse Liempde. De Kribkesroute in ...

Hoeveel kerststallen kan een mens aan?

In Liempde wemelt het van de kribbes en herders.

Van hout, van porselein, van kunststof en van ontroerend eenvoudig tot heerlijke edelkitsch: van zaterdag 14 december tot en met maandag 6 januari 2020 vindt de achtste editie plaats van de Kribkesroute in het Brabantse Liempde.

De Kribkesroute in Liempde is in 2012 voor het eerst opgezet. Het eerste jaar waren er ruim vijftig inwoners die een mooie kerststal in de tuin plaatsten. Elk jaar breidt het aantal kerststallen langs de route zich uit. Dit jaar staan er maar liefst 260 kerststallen opgesteld en daarmee blijft de Kribkesroute de grootste kerststallenroute van Nederland.

De route bestaat uit drie wandelroutes en een speciale rolstoelvriendelijke en kinderroute. Op zaterdag 14 december wordt de Kribkesroute feestelijk geopend tijdens Winter Wonderland Liempde.

Foto (c) iStock, Kribkesroute / FB

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in