Christmasholics, pak uw afstandsbediening!

Mierzoet, überromantisch en perfect om de avonden van de donkere dagen mee stuk te slaan. Om helemaal in de stemming te komen voor kerst doopt RTL 8 zich om tot The Christmas Channel. In de countdown to Christmas zie je vanaf vandaag elke dag minimaal twee lekkere kerstfilms #tissuetime!

De zender begint vanavond met Once Upon a Christmas Miracle. Hierin maak je kennis met Heather, een jonge vrouw die vlak voor de kerstdagen hoort dat zij dringend een levertransplantatie moet ondergaan. Donkere wolken pakken zich samen boven wat een gezellige Kerst had moeten worden, maar dan duikt vreemdeling Chris Dempsey op. Hij biedt Heather aan de helft van zijn eigen lever te doneren. De twee leren elkaar beter kennen en er ontstaat een bijzondere band.

Article continues after the ad

Na Once Upon a Christmas Miracle staat er nog een film op het programma, namelijk The Christmas Cure. Ook hier speelt de medische wereld een rol. Dit keer draait het om Vanessa, een vrouw die werkt als arts in Los Angeles. Als ze rond de kerstdagen terugkeert naar haar geboortedorp ontmoet ze jeugdliefde Mitch opnieuw. Keert Vanessa nog terug naar LA? Kruip onder een dekentje en geniet van alle ho-ho-ho Hallmark momentjes!

Openingsfoto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in