Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hier struint ook Máxima privé rond: Art Rotterdam!

Meer dan 100 galeries tonen hier hun werken. Binnen, buiten, in de stad maar toch vooral in en om de Van Nellefabriek in Rotterdam struikel je van 19-22 mei 2022 over spraakmakende kunst en designobjecten tijdens kunstbeurs Art Rotterdam (waar ook ene WA en Máxima op rustige momenten graag even r...

Hier struint ook Máxima privé rond: Art Rotterdam!

Meer dan 100 galeries tonen hier hun werken.

Binnen, buiten, in de stad maar toch vooral in en om de Van Nellefabriek in Rotterdam struikel je van 19-22 mei 2022 over spraakmakende kunst en designobjecten tijdens kunstbeurs Art Rotterdam (waar ook ene WA en Máxima op rustige momenten graag even rondkijken).

Courtesy of Thomas Rehbein Galerie - The Camera Is Obsessed By What It Sees 

Art Rotterdam is een gerenommeerde, op jonge kunst gerichte beurs en biedt bezoekers de gelegenheid de nieuwste ontwikkelingen te volgen en verrassende aankopen te doen. Op een vloeroppervlak van meer dan 10.000 m2 tonen ruim 100 toonaangevende galeries het werk van aanstormend en gevestigd talent. 

Sebastiaan Bremer, Beautiful Sky 2021

Tegelijk met de kunstbeurs wordt Rotterdam Art Week gehouden. In de stad vind je speciale openingen, tentoonstellingen in de musea en kunstinstellingen, rondleidingen, open ateliers, muzikale events en voor het eerst ook performance kunst.

Onno Poiesz - De blauwen Theblues, 2022 courtesy Opperclaes

Je vindt hier het hele programma van Art Rotterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in