Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het wordt een Dolly kerst!

Miss Parton hangt de kerstslingers op. Het belooft een kerst of many colors te worden in 2020. Want Dolly Parton (74) gaat ervoor. Ze komt voor het eerst in dertig jaar met een nieuw kerstalbum A Holly Dolly Christmas (met onder andere een duet met kerstgrootmeester Michael Bublé én haar peetdoch...

Het wordt een Dolly kerst!

Miss Parton hangt de kerstslingers op.

Het belooft een kerst of many colors te worden in 2020. Want Dolly Parton (74) gaat ervoor.

Ze komt voor het eerst in dertig jaar met een nieuw kerstalbum A Holly Dolly Christmas (met onder andere een duet met kerstgrootmeester Michael Bublé én haar peetdochter Miley Cyrus). Waarvan dit de eerste single is.

En daarnaast is ze op Netflix te zien in de fonkelnieuwe kerstmusical Christmas on the Square. Waar we nog wel even op moeten wachten tot 22 november, maar dat is alleen maar goed voor de zelfbeheersing.

Alsof dat nog niet genoeg is komt ze óók nog eens met een eigen kerstlijn bij Williams-Sonoma, met alles van schortjes tot koekjes. Helaas niet verkrijgbaar in Nederland, maar wij kunnen er dankzij die plaat en film toch óók een dolle(y) kerst van maken.

Ruik je de kaneelwalmen al?

Beeld: Williams-Sonoma

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in