Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het sprookje van Nowhere komt naar Nederland!

Mateloos populaire lichtinstallatie krijgt plek in Utrecht. De lichtinstallaties van teamLab's Tokyo Art zijn duizelingwekkend, wereldberoemd en populair bij zowel Instagrammers als kunstkenners. Het betreft een alles omvattende zintuigelijke ervaring die overal ter wereld in een mum van tijd uit...

Het sprookje van Nowhere komt naar Nederland!

Mateloos populaire lichtinstallatie krijgt plek in Utrecht.

De lichtinstallaties van teamLab's Tokyo Art zijn duizelingwekkend, wereldberoemd en populair bij zowel Instagrammers als kunstkenners.

Het betreft een alles omvattende zintuigelijke ervaring die overal ter wereld in een mum van tijd uitverkocht is.

Licht, virtual reality, digitale patronen en geluiden komen samen in enorm gloeiende, muzikale ballen, watervalprojecties en exploderende bloemen in Nowhere – dit is iets waar je zelfs een snel verveelde puber een plezier mee doet.

De beroemdste installatie is Crystal Universe waarin 50.000 ledjes in sterrenhemel patronen in 3D je het gevoel van een buitenaardse wandeling geven.

Al dit moois zal permanent haar intrek nemen in het groene stadsproject Wonderwoods in Utrecht, waarmee Nederland er een geweldige cultuurtrekker bij krijgt. Naar verwachting gaat Nowhere in 2024 open.   

Foto's (c) teamLab

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in