Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het nieuwe seizoen van Oogappels? Nog even geduld…

We moeten wat langer wachten op briljante Kregelige Merel. Vol verwachting klopte ons hart, maar helaas - het vierde seizoen van de populaire serie Oogappels zal pas dit najaar te zien zijn op NPO 1. De opnames zijn op dit moment nog in volle gang. De draaidagen lopen nog tot april en dan zal de ...

Het nieuwe seizoen van Oogappels? Nog even geduld…

We moeten wat langer wachten op briljante Kregelige Merel.

Vol verwachting klopte ons hart, maar helaas - het vierde seizoen van de populaire serie Oogappels zal pas dit najaar te zien zijn op NPO 1. De opnames zijn op dit moment nog in volle gang.

De draaidagen lopen nog tot april en dan zal de serie gemonteerd worden. In het najaar zal dan het vierde seizoen, dat weer bestaat uit tien afleveringen, op de buis verschijnen. 

Oogappels volgt vier verschillende gezinnen waarin de ouders worstelen met de opvoeding van hun puberkinderen. Onder anderen Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht spelen de hoofdrollen. De serie wordt geregisseerd door Will Koopman en Zip Wertwijn. Het derde seizoen van de komische dramaserie was afgelopen jaar een kijkcijferhit. De afleveringen trokken gemiddeld zo’n 1,3 miljoen kijkers.

Foto's (c) BNN/VARA

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in