Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het 2de seizoen van Bridgerton wordt 'een stuk pittiger'

Geen hertog van Hastings? Geen probleem! In afwachting van het tweede seizoen van de Netflix-hit Bridgerton (het is zo'n succes dat er nu al tot en met seizoen vier is besteld en bedenker Chris van Dusen mikt op acht) licht Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt, alvast een tipje van ...

Het 2de seizoen van Bridgerton wordt 'een stuk pittiger'

Geen hertog van Hastings? Geen probleem!

In afwachting van het tweede seizoen van de Netflix-hit Bridgerton (het is zo'n succes dat er nu al tot en met seizoen vier is besteld en bedenker Chris van Dusen mikt op acht) licht Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt, alvast een tipje van de sluier op.

"Ik kan zeggen dat het een stuk pittiger wordt," zegt Nicola. "De wereld breekt open in Bridgerton." Met andere woorden: er is alles aan gedaan om het vertrek van Regé-Jean Page als de verrukkelijke hertog van Hastings te compenseren.

Het tweede seizoen is gebaseerd op The Viscount Who Loved Me van Julia Quinn en draait om het personage Anthony, de oudere broer van Daphne, het hoofdpersonage uit het eerste seizoen.

"Het is ontzettend leuk om in een serie te zitten die heel veel mensen kennen en waar ze iets meer hebben," zegt Penelope. "De betrokkenheid van de fans, het gaat mijn besef te boven. We zijn daarom allemaal wat relaxter aan het tweede seizoen begonnen – we krijgen zoveel liefde en steun van de fans. En het helpt dat Anthony zo'n favoriet van de kijkers is."