En er draait een klassiek-muziek-DJ in de binnentuin, tiens!

Klassieke muziek-DJ Von Rosenthal brengt maandagmiddag 1 juni 2020 de binnentuin van de Hermitage Amsterdam in zomerse sferen.

Op die dag, Tweede Pinksterdag, heropent het museum om 12 uur de deuren voor het publiek, dat de tentoonstellingen Juwelen! Schitteren aan het Russische hof, Groepsportretten van de 17e eeuw en WOEST – Willem van Genk kan zien.

Article continues after the ad

In de binnentuin is het terras geopend en uitgebreid, en op het grasveld zijn relaxte zitplekken. Zo kan iedereen in alle rust en ruimte (met 1,5 meter tussenruimte) genieten van de muziek en bij de kiosk drankjes en hapjes bestellen. Ook toegankelijk zonder entreekaartje.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Peter Von Rosenthal (@petervonrosenthal) op

Von Rosenthal mixt als enige ter wereld klassieke muziek, zonder beats, op een enkele mash-up na. Hij trad op verschillende festivals op (Motel Mozaïque, IFFR, Lowlands, Festival Classique) maar ook in Paradiso, op chique feesten in Cannes en als support act voor De Staat en Vive la Fête. Eerder maakte Von Rosenthal voor de Hermitage Amsterdam succesvolle muziektours – een primeur in museumland – bij de tentoonstellingen Spaanse Meesters en Classic Beauties.

Foto's (c) Hermitage Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in