Na 19, 21 en 25 komt Adele binnenkort weer met een nieuw album. Vast een plaat waar we de muzikale vingers bij af zullen likken. Wanneer de Britse zangeres ons verrast is nog niet bekend. 

Maar volgens haar manager is dat sneller dan we denken.

Nummer 4

"Hoe sneller, hoe beter", zei Jonathan Dickins in het Britse muziekblad Music Week. Het wordt het vierde album van de zangeres. Adele bracht in 2015 voor het laatst een album uit. 25 was de opvolger van de platen 21 (uit 2011) en 19 (uit 2008). 

Pure emotie

In september 2019 werd al gespeculeerd over nieuwe muziek van de zangeres, die onlangs is gescheiden van haar man Simon Konecki. Volgens ingewijden zou Adele op haar nieuwe album zingen over haar liefdesverdriet.

Article continues after the ad

"Ze blikt terug op een heel zwaar jaar, maar zei eerder al dat het schrijven van muziek therapeutisch werkt voor haar. Je ziet dat ze er klaar voor is alles te delen met haar fans", zei een ingewijde destijds. Het wachten gaat snel beloond worden dus.

Bron: Music Week Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in