Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hello Boys! Harrison Ford en Antonio Banderas zitten samen in één film!

Indiana Jones 5 is rijk bedeeld met vintage quality hunks. Een naam heeft de vijfde Indiana Jones film nog niet. Bekend is wel dat het een vervolg is op Kingdom of the Crystal Skull en dat de film momenteel wordt opgenomen in Engeland. Harrison Ford (79) speelt weer archeoloog Indiana Jones, comp...

Hello Boys! Harrison Ford en Antonio Banderas zitten samen in één film!

Indiana Jones 5 is rijk bedeeld met vintage quality hunks.

Een naam heeft de vijfde Indiana Jones film nog niet. Bekend is wel dat het een vervolg is op Kingdom of the Crystal Skull en dat de film momenteel wordt opgenomen in Engeland.

Harrison Ford (79) speelt weer archeoloog Indiana Jones, compleet met fedora. Het is zijn eerste grote rol in jaren, hij heeft recentelijk veel films ingesproken en kleinere rollen gespeeld in onder andere Star Wars en Blade Runner 2049.

Multitalent Phoebe Waller-Bridge speelt zijn voormalige student…

… en recentelijk is ook Antonio Banderas (60) ingelijfd. Diens carrièredip is voorbij, hij komt om in het werk, zowel in Spanje als in Hollywood. Hij is goed hersteld van zijn hartinfarct en de Genius-tv serie over Pablo Picasso heeft hem weer helemaal in beeld gebracht.

Ford en Banderas speelden eerder samen in The Expendables 3, de grappige actiefilmreeks waarin wat oudere actiehelden als Mel Gibson en Sylvester Stallone de show stelen.  

Met ook Mads Mikkelsen en Toby Jones is er dus genoeg eye candy om naar uit te kijken. De film gaat in juli 2022 in première.

Foto's (c) ANP, Getty Images