Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heerlijke slow tv: 'We zijn er bijna!' begint weer

En de reis gaat ditmaal door… Ze kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. In 'We zijn er bijna!' volg je vierentwintig gepensioneerde echtparen in een groepsreis dwars door de Spaanse binnenlanden. Martine van Os reist zoals altijd mee en...

Heerlijke slow tv: 'We zijn er bijna!' begint weer

En de reis gaat ditmaal door…

Ze kennen elkaar niet, maar hebben één ding gemeen: liefde voor vakantie vieren met caravan of camper. In 'We zijn er bijna!' volg je vierentwintig gepensioneerde echtparen in een groepsreis dwars door de Spaanse binnenlanden. Martine van Os reist zoals altijd mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers.

De groep begint aan de Costa Verde aan de noordkust en na een kleine 3000 kilometer reizen, eindigt de vakantie vlakbij Tarragona aan de Middellandse Zee.



"Elk jaar kom ik op de prachtigste plekken. Maar het meest verrast ben ik toch altijd door de deelnemers," aldus Van Os in het AD. "Ik vind het mooi en bijzonder om te zien dat zo’n bonte verzameling Nederlanders met zulke totaal verschillende achtergronden tijdens deze reizen hun lief en leed met elkaar deelt."

Vanaf 16 augustus 2022, elke dinsdag om 21.20 uur op NPO 1.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in