Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heerlijke kerst-tv: A Very British Scandal heeft een trailer!

Dat wordt genieten op Tweede Kerstdag! Zeg je plannen voor zondag 26 december maar af, pak er een kerstcocktail bij en slinger de televisie aan. Op de BBC begint die avond namelijk A Very British Scandal. Waarin het ongelooflijke verhaal van 'dirty duchess' Margaret wordt verteld. Met niemand min...

Heerlijke kerst-tv: A Very British Scandal heeft een trailer!

Dat wordt genieten op Tweede Kerstdag!

Zeg je plannen voor zondag 26 december maar af, pak er een kerstcocktail bij en slinger de televisie aan. Op de BBC begint die avond namelijk A Very British Scandal. Waarin het ongelooflijke verhaal van 'dirty duchess' Margaret wordt verteld. Met niemand minder dan Claire Foy (de allereerste queen van The Crown) in de hoofdrol.

De BBC hield lang spannend wanneer de serie dan eindelijk uitgezonden zou worden, maar nu is de kogel door de kerk: de drie afleveringen zijn op 26, 27 en 28 december te zien bij de BBC (en komen iets later ook op Amazon Prime Video). O, en er is ook eindelijk een trailer!

Perfect voor liefhebbers van kostuumdrama's, royal-fans en iedereen die gewoon zin heeft in een kwaliteitsserie rond de feestdagen. Er valt verhaaltechnisch genoeg te genieten in elk geval.

Hier lees je alvast álles wat je vooraf wilt weten over Margaret. Veel kijkplezier!

Beeld: Getty Images/BBC

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in