Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heerlijk koffietafelboek: Made in Holland

Nostalgische verhalen en droomachtige kunst voor op je koffietafel. Hoe ziet de Hollandse jeugd en Hollandse identiteit eruit door de ogen van een kunstfotograaf? Kaat Stieber ging eraan staan en maakte een kunstboek vol prachtige beelden, geïnspireerd door de zeventiende eeuwse schilderkunst maa...

Heerlijk koffietafelboek: Made in Holland

Nostalgische verhalen en droomachtige kunst voor op je koffietafel.

Hoe ziet de Hollandse jeugd en Hollandse identiteit eruit door de ogen van een kunstfotograaf? Kaat Stieber ging eraan staan en maakte een kunstboek vol prachtige beelden, geïnspireerd door de zeventiende eeuwse schilderkunst maar mét moderne elementen.

Made in Holland is een bundeling van Kaat’s meest iconische werken van de afgelopen jaren. En gewoon een heel mooi koffietafelboek voor de liefhebber van Nederlandse kunst met een modern randje.

Wat je je daarbij moet voorstellen? Nou, dit bijvoorbeeld...

...of dit.

Stieber komt uit Hellevoetsluis en haar werken worden wereldwijd verkocht en geëxposeerd. In 2020 won ze de Grote Paul Award.

Made in Holland is hier gesigneerd verkrijgbaar voor 55 euro, maar overal te shoppen waar boeken verkocht worden.

Beeld: Kaat Stieber

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in