En er is iets anders aan de officieuze opening van de feestdagen.

Zie het maar eens droog te houden bij het ultieme feelgood programma van het jaar: de kerstspecial All You Need Is Love.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is de opzet van het programma gewijzigd en is er voor het eerst geen studio, maakte presentator Robert ten Brink bekend in de RTL 4-talkshow Beau.  

"Alleen maar om de reden dat je niet volgepakt bij elkaar kan zitten en hysterisch kan reageren en verrast kan worden", vertelde Ten Brink, die in de show geliefden voor de feestdagen bij elkaar brengt. "Dus we hebben besloten om het gewoon lekker allemaal buiten te doen."

Article continues after the ad

Vanwege de maatregelen die landen hebben genomen, moesten ook verschillende reizen worden geannuleerd. Zo lukte het niet om een hereniging te organiseren in Zuid-Afrika, maar kon dat wel in bijvoorbeeld Australië, Lapland en Canada. "Meestal brengen we geliefden bij elkaar, maar nu ging het vooral om families," aldus 'Doctor Love'. "Veel kinderen die nog nooit gezien zijn door ouders, grootouders, zussen en broers. Sommigen hebben elkaar drie jaar niet gezien."

Foto (c) Nick van Ormondt / RTL4

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in