Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heerlijk extravagant: Baron Reisinger per cruise de wereld rond

Om vanavond even voor te gaan zitten (je kijkt je ogen uit!) Heerlijke docu om je aan te vergapen: de rijke en extravagante Schotse Baron Ronald Busch Reisinger van Inneryne brengt zijn tijd door op luxe cruiseschepen. Hij wordt daar omgeven door luxe en welvaart en wordt 24/7 bediend door het ha...

Heerlijk extravagant: Baron Reisinger per cruise de wereld rond

Om vanavond even voor te gaan zitten (je kijkt je ogen uit!)

Heerlijke docu om je aan te vergapen: de rijke en extravagante Schotse Baron Ronald Busch Reisinger van Inneryne brengt zijn tijd door op luxe cruiseschepen. Hij wordt daar omgeven door luxe en welvaart en wordt 24/7 bediend door het hardwerkende personeel van deze drijvende micro-gemeenschap.

Documentairemaker Sophie Dros: 'De afgesloten arena van een cruiseschip is soms hysterisch, vaak absurd en altijd intrigerend, decadent en contrasterend. King of the Cruise legt deze wereld onder een vergrootglas."

In de 2Doc: King of the Cruise volgt Dros de Schotse Baron op één van zijn vele decadente vakantiecruises. Op het eerste gezicht lijkt hij een bombastische man. Hij schept op over zijn status en extravagante levensverhalen, terwijl hij in zijn Schotse kilt en koninklijke cape over het dek paradeert. Gaandeweg komen er ook andere aspecten bovendrijven, zoals eenzaamheid en het verlangen gezien te worden. Aanrader voor wie van mooie, verrassende docu's houdt. 

'2Doc: King of the Cruise' is op maandag 25 mei om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2.