Carrie wel, zoveel is duidelijk.

Er zit beweging in de Sex and the City-sequel And Just Like That. De serie moet dit najaar nog verschijnen op HBO Max. Waarna er natuurlijk gevochten wordt om de Nederlandse rechten (of krijgen we dan tóch ook in Nederland HBO Max, pretty please?).

Deze week teaste hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker dit inkijkje op Instagram.

Tien afleveringen komen er in totaal, met een retour voor bijna alle bekende cast behalve Samantha. Zo ook Stanford Blatch, gespeeld door Willie Garson, de acteur die deze week overleed na een ziekbed. "We hebben een familielid verloren", lieten de makers over hem weten. Ook op de officiële Instagram van de nieuwe serie staat een eerbetoon aan Willie.

Article continues after the ad

Het is een sombere noot in wat verder een vrolijk serie belooft te worden. De SATC-vrouwen zijn duidelijk blij om weer herenigd te zijn, Mr. Big én Aidan zijn allebei op de set gespot...

...en dan zagen we deze week ook nog deze fijne setfoto's die de toon toch wel lijken te zetten (Nee, Carrie draagt tegenwoordig geen gepaster schoeisel. Ja, de heerschappen zijn nog altijd fijn).

Een helemaal officiële startdatum is er nog niet, al helemaal niet in Nederland dus. Maar wij staan inmiddels wel helemaal in de startblokken. Kom maar op!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in