Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Harry Potter wordt 20, krijgt een reünie!

Zó leuk om de spelers toen en nu te zien!  Liefhebbers van alles wat met Zweinstein te maken heeft, er komt een reüniespecial aan: Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Afgaand op de eerste beelden doen Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) en Emma Watson (Hermi...

Harry Potter wordt 20, krijgt een reünie!

Zó leuk om de spelers toen en nu te zien! 

Liefhebbers van alles wat met Zweinstein te maken heeft, er komt een reüniespecial aan: Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Afgaand op de eerste beelden doen Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) en Emma Watson (Hermione Granger) mee. Maar zijn ook andere vertrouwde gezichten, zoals Robbie Coltrane (Hagrid), Matthew Lewis (Neville Longbottom) en Mark Williams (Arthur Weasley) van de partij.

Inmiddels is er ook een echte trailer.

'Sinds het debuut van Harry Potter and the Sorcerer’s Stone heeft het universum van Harry Potter een magische aantrekkingskracht op velen gehad," zegt Warner Bros president Tom Ascheim. "Dit retrospectief is een ode aan iedereen die geraakt is door dit culturele fenomeen, van de cast en crew tot de hartstochtelijke fans die het esprit van de Wizarding World al twintig jaar levend houden."

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is te zien vanaf 1 januari 2022 op HBO Max.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in