Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Grote show voor Anita Witzier dit voorjaar

De Schat van Nederland klinkt veelbelovend! Presentator Anita Witzier, momenteel te zien in Wie Is De Mol, gaat dit voorjaar een grote nieuwe zaterdagavondshow maken op NPO 1. Het programma heeft als titel De Schat van Nederland en is vanaf april te zien. "Het wordt live, het wordt groots en er g...

Grote show voor Anita Witzier dit voorjaar

De Schat van Nederland klinkt veelbelovend!

Presentator Anita Witzier, momenteel te zien in Wie Is De Mol, gaat dit voorjaar een grote nieuwe zaterdagavondshow maken op NPO 1. Het programma heeft als titel De Schat van Nederland en is vanaf april te zien.

"Het wordt live, het wordt groots en er gaan tien BN'ers en 17 miljoen Nederlanders aan meedoen", aldus Witzier. "Het wordt een spektakelprogramma met allerlei avontuurlijke opdrachten en een afvalrace. En uiteindelijk is er iemand die de 'schat van Nederland' vindt."

Edson da Graça, de presentator van Willem Wever, gaat items maken op locatie. Meer informatie kon Anita Witzier verder nog niet geven. "De fundamenten staan nu, de rest moet nog ingevuld en fijngesneden worden."

Foto (c) KRO-NCRV

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in