Thuisblijftip: Pathé trakteert op een thuisbioscoopje.

De bioscopen zijn weer dicht en thuisblijven is het devies. Dan wil je natuurlijk wel iets leuks te kijken hebben. En laat bioscoopketen Pathé daar nou goed over meedenken.

Sinds donderdag bieden ze via Pathé Thuis (beschikbaar op elke smart-tv, smartphone, tablet of computer) elke dag een andere film aan die we met z'n allen gratis kunnen bekijken. Een cadeautje voor filmfans in barre tijden.

Nou zouden we graag zeggen welke films er bijvoorbeeld dit weekend aankomen, maar zo werkt het niet: Pathé maakt zelf elke dag bekend welke film er gratis beschikbaar komt.

Article continues after the ad

Om 9.00 uur 's ochtends maken ze dat onder andere hier bekend, waarna je de film de hele dag kunt bekijken op een moment dat jou uitkomt. 

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Wij zijn blij dat we samen met Pathé Thuis onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de beste films. Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker.”

En zo is het.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in