Wie denkt dat George Clooney al tot over zijn oren in de luiers en hydrofieldoeken zit, en geen tijd meer heeft voor zijn fans, heeft het mis. De 55-jarige hollywoodacteur bezocht onlangs geheel onverwachts het Britse bejaardenhuis Sunrise of Sonning om een 87-jarige fan op haar verjaardag te verrassen.

Lees ook: Moeder George Clooney verklapt geslacht van tweeling

Je kunt het altijd proberen...
“Pat Adams is helemaal gek op George en laat dagelijks vallen hoe graag ze hem eens zou ontmoeten”, aldus medewerker Linda Jones op Facebook. De dag voordat Pat 87 kaarsjes mocht uitblazen, maakte het bejaardenhuis daarom openbaar dat een fan hem héél erg graag zou ontmoeten. Gehoopt werd dat George, die een huis bezit in de buurt van de instelling, dat te horen zou krijgen en een bezoekje zou brengen, maar uiteraard rekende niemand op een reactie.

Maar toen stond de aanstaande vader van twee tot ieders verbazing ineens op de stoep… “We hadden geen idee dat hij zou komen”, schrijft Jones. “We waren volledig in shock toen zijn bodyguard binnen kwam vertellen dat George in zijn auto op het parkeerterrein zat te wachten.”

Article continues after the ad

Een echte gentleman
En zoals het hoort op een verjaardag, kwam gentleman George niet met lege handen. Hij had voor Pat een mooie bos bloemen meegenomen en gaf haar een handgeschreven kaart. Uiteraard werden de twee ook vastgelegd op camera. 

Volgens Jones was Pat helemaal in de wolken na de ontmoeting met haar idool, maar niet alleen zij beleefde door het speciale bezoek een bijzondere dag. “Zijn bezoek heeft iedereen in Sunrise of Sonning een lach op zijn gezicht bezorgd. Enorm bedankt George!”