De geruchtenmachine draait al maanden overuren en via social media regende het hints: komt er nu wel of niet een vervolg van de serie Friends?

Het verlossende antwoord: nee.

I'll be there for you..

Maar niet getreurd, de cast komt wel degelijk nog bij elkaar. En wel op de bank bij Ellen DeGeneres. Aan de presentatrice de eer Ross, Monica, Rachel, Joey, Phoebe en Chandler aan de tand te voelen. Helaas geen nieuwe aflevering dus, maar een special waarin iedereen terugblikt op het succes van Friends, zo schrijft de New York Post.

Paar miljoen

Leuk weetje: naar verluidt krijgen acteurs twee miljoen dollar per persoon, dit nadat ze een miljoen geweigerd hadden. Als het goed is wordt de special zeer binnenkort opgenomen en uitgezonden op het videoplatform HBO Max (nieuwe streamingdienst die gelanceerd wordt). Of en wanneer de aflevering bij is te zien is, is nog niet bekend. Kosten voor HBO: 425 miljoen euro voor de rechten.

Article continues after the ad

Populair

Friends was in de jaren negentig een enorm hit en nog steeds worden de herhalingen van de komedieserie enorm goed bekeken. De serie liep tien seizoen en er zijn 236 afleveringen gemaakt. 

Bron: New York Post Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in