Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Friends: could they BE any richer?

De vorige week aangekondigde Friends-reünie maakt ons blij, maar de cast al helemaal. Ka-ching! Over financiën hadden de zes vrienden natuurlijk al sinds de nineties niets te klagen. Maar nu ze besloten hebben tóch eenmalig terug te keren, blijkt dat zich ontzettend te lonen. Zozeer zelfs dat er ...

Friends: could they BE any richer?

De vorige week aangekondigde Friends-reünie maakt ons blij, maar de cast al helemaal. Ka-ching!

Over financiën hadden de zes vrienden natuurlijk al sinds de nineties niets te klagen. Maar nu ze besloten hebben tóch eenmalig terug te keren, blijkt dat zich ontzettend te lonen. Zozeer zelfs dat er misschien wel méér komt dan een eenmalige comeback.

Naar het schijnt mag de cast 2,5 miljoen dollar per persoon bijschrijven voor de twee uur durende special, maar nu bekend is geworden dat de reünie waarschijnlijk ongeveer 350 miljoen zal opleveren, wordt er tóch naarstig gezocht naar een manier om die special om te zetten in een seizoen met twaalf afleveringen.

Enne... dan krijgen Jen, Court, Lisa, Matt, Matthew en David heus meer dan twaalf keer 2,5 miljoen.

Dat is trouwens nog naast wat het al standaard oplevert om een Friend te zijn. Al is de serie al sinds mei 2004 niet meer op de buis, de zes hoofdrolspelers schijnen allemaal nog zo'n twintig miljoen dollar op te strijken aan royalties voor herhalingen en gestream op Netflix.