Het is 25 jaar gelden dat Joey, Rachel, Ross, Chandler, Monica en Phoebe in het beroemde café Central Perk voor het eerst met elkaar koffie dronken. Een mijlpaal dat gevierd moet worden. En wel met een speciale bioscoopfilm.

De 'film' genaamd Friends 25: The One With The Anniversary zou eigenlijk alleen in de VS te zijn, maar komt toch ook naar Nederland. 

Nooit eerder vertoond

Op 20 oktober wordt de 'film' in alle 21 vestigingen van Vue vertoond, heeft de bioscoopketen bekendgemaakt. Wat kunnen we verwachten? Enkele iconische afleveringen worden omgezet naar bioscoopformaat en als extraatje wordt er nooit eerder vertoonde content aan toegevoegd, zoals interviews met de cast.

Populair

Van Friends werden tien seizoenen gemaakt, waarvan de laatste in 2004 werd uitgezonden. De serie won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s en een Golden Globe. De cast kwam van Friends kwam een paar jaar terug bij elkaar om regisseur James Burrows te eren, maar helaas bleef het daarbij. Een vervolg van de serie zit er helaas (voorlopig) niet in.

Article continues after the ad

Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in