Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Franse hitserie Lupin maakt doorstart!

Zet maar in je agenda: 11 juni, bingewatchen. Hoera, stijlvolle inbreker Assane Diop is over een paar weken alweer te zien. Het vervolg van de Franse hitserie Lupin is vanaf 11 juni te streamen op Netflix. Het betreft het vervolg van het eerste seizoen, dat in twee delen is gehakt. In de vijf nie...

Franse hitserie Lupin maakt doorstart!

Zet maar in je agenda: 11 juni, bingewatchen.

Hoera, stijlvolle inbreker Assane Diop is over een paar weken alweer te zien. Het vervolg van de Franse hitserie Lupin is vanaf 11 juni te streamen op Netflix. Het betreft het vervolg van het eerste seizoen, dat in twee delen is gehakt.

In de vijf nieuwe afleveringen van het eerste seizoen moet Assane Diop, gespeeld door acteur Omar Sy, een nieuw wraakplan verzinnen tegen Hubert Pellegrini.

Assane probeert namelijk zijn vader te wreken voor het onrecht dat de rijke Pellegrini-familie hem heeft aangedaan. Zijn rol is geïnspireerd op de romans van Maurice Leblanc en de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin.

Begin dit jaar werd bekend dat Lupin de grootste Franse Netflix-hit ooit is. De serie werd de eerste 28 dagen op Netflix door 70 miljoen abonnees bekeken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in