Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Filmtip: Marion Cotillard in 'Annette'

Een sprookjesachtig, ontregelend verhaal. Van cineast Leos Carax kun je excentrieke keuzes verwachten, dat is ook te zien en te horen in het vrijwel geheel gezongen verhaal van 'Annette', met in de hoofdrollen Marion Cotillard en Adam Driver. De acteurs zijn geen professionele zangers, maar zinge...

Filmtip: Marion Cotillard in 'Annette'

Een sprookjesachtig, ontregelend verhaal.

Van cineast Leos Carax kun je excentrieke keuzes verwachten, dat is ook te zien en te horen in het vrijwel geheel gezongen verhaal van 'Annette', met in de hoofdrollen Marion Cotillard en Adam Driver.

De acteurs zijn geen professionele zangers, maar zingen wel grotendeels zelf (Marion liet de aria's over aan Catherine Trottmann), wat iets mooi rauws geeft aan deze artistieke musical.

'Amour fou' van glamourstel

Waar gaat het over? Als de beroemde operazangeres Ann Defrasnoux na een voorstelling de omstreden cabaretier Henry McHenry ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht.

Al snel worden ze omgedoopt tot het perfecte glamourkoppel. De paparazzi volgt ze op de voet, de wereld adoreert ze.

De geboorte van hun bijzondere dochter Annette zal hun leven echter voorgoed veranderen.

Annette is een film waar je je aan over moet durven geven, in de categorie weird, wervelend en wonderful. Een beetje duister, een tikje kitschy en eigenlijk vertelt vooral de alom aanwezige muziek het verhaal. Maar toch: een aanrader. 

Annette draagt vanaf vandaag in bioscopen en filmhuizen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in