Voor de liefhebbers van fijne Britse films

Perfect voor deze tijd van het jaar: een Britse dramady met bekende acteurs die zich afspeelt tussen koekjes, taarten en bonbons.

Als banketbakker Sarah de sleutels wil ophalen van de bakkerij in Notting Hill die ze altijd al wilde hebben, verongelukt ze onderweg. Vastbesloten Sarah's droom alsnog waar te maken, besluiten de drie belangrijkste vrouwen in haar leven – haar excentrieke moeder Mimi (Celia Imrie), haar moeders beste vriendin Isabella (Shelley Conn) en haar dochter Clarissa (Shannon Tarbet) – alsnog de bakkerij te openen, niet gehinderd door enige ervaring.   

Article continues after the ad

De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen en gebrek aan bakervaring moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden en zich intussen een reis om de wereld te bakken. Heerlijk escapisme waarbij je hier en daar naar een tissue zult tasten, vanaf donderdag 10 september 2020 in de bioscoop.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in