Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Film by the Sea gaat van start!

Weergaloos aanbod van 140 topproducties. Over een paar dagen is Vlissingen weer even het Cannes aan de Noordzee, want van 10-19 september heeft daar de 23ste editie plaats van het internationale filmfestival Film by the Sea. Je kunt er genieten van zo’n 140 films uit alle hoeken van de wereld. De...

Film by the Sea gaat van start!

Weergaloos aanbod van 140 topproducties.

Over een paar dagen is Vlissingen weer even het Cannes aan de Noordzee, want van 10-19 september heeft daar de 23ste editie plaats van het internationale filmfestival Film by the Sea.

Je kunt er genieten van zo’n 140 films uit alle hoeken van de wereld. De ruggengraat van het festival wordt gevormd door boekverfilmingen, waarvan er acht in competitie worden beoordeeld door een Vakjury. Daarnaast worden er prijzen uitgereikt door een Jongerenjury, een International Student Jury en een jury voor de beste Franstalige film.

De hoofdlocatie van Film by the Sea is CineCity Vlissingen, direct aan het water. Deze unieke locatie en het bomvolle, verrassende programma (met premières, competities, talkshows, special events, feesten en heel veel filmvertoningen) maken er een rode loperevent met allure van.

Kijk voor het hele programma en tickets op Film by the Sea

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in