Het modefeest maakt haar debuut in Nederland.

De allereerste editie van het Fashion Film Festival Amsterdam (FFFA) zal plaatvinden op woensdag 30 september in De Hallen Studio’s. Het wordt georganiseerd door het team achter het succesvolle Fashion Film Festival Istanbul…

Article continues after the ad

… en het bestaat uit een programma met lezingen en screenings rond thema's als diversiteit en inclusiviteit die relevant zijn in de maatschappij in het algemeen en voor de mode- en filmindustrie in het bijzonder.

Het festival wordt afgesloten door middel van een awardceremonie die beoordeeld wordt door enkele bekende namen uit de industrie, waaronder Julien Guerrier (Editorial Director bij Louis Vuitton).

Still uit de film 'For Tomorrow is a Dream - I.SIMONS' door Kristian van Kuijk

Tuna Yilmaz, Festival President zegt: “Na zo’n bizarre tijd, ben ik blij dat het ons gelukt is om dit evenement te kunnen realiseren. De stad Amsterdam staat internationaal bekend om zijn stijl en creativiteit en is er geen betere plek om die unieke relatie tussen mode en film te eren. Dit evenement draait om die samenwerkingen en daarom nodigen we iedereen uit die werkt of studeert in de mode of film om te komen en je te laten inspireren.”

Stieglitz Colorado / Victor Griffioen

Het festival is gratis toegankelijk. Tickets zijn te bestellen op FFFA. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in