Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Expositie: zinderende zomerse weemoed van Ellen Davidzon

'Laten we ons richten op het mooie en het goede.' Dit najaar schijnt er weer licht in de donkere Roelof Hartstraat in Amsterdam. Op nummer 7 zal Ellen Davidzon haar kleurrijke en warme schilderijen exposeren . Haar Zomerse Stranden brengen je terug naar betere tijden, net als de beelden van Amste...

Expositie: zinderende zomerse weemoed van Ellen Davidzon

'Laten we ons richten op het mooie en het goede.'

Dit najaar schijnt er weer licht in de donkere Roelof Hartstraat in Amsterdam. Op nummer 7 zal Ellen Davidzon haar kleurrijke en warme schilderijen exposeren .

Haar Zomerse Stranden brengen je terug naar betere tijden, net als de beelden van Amsterdam.

Bij de stadsgezichten ligt de nadruk op het groen van de stad dat ons beschermt tegen de hitte en ons laat ademen. Ellen focust zich graag op het mooie en het goede, 'juist in deze tijd van polycrisis'.

Ook in haar Symbolisch Expressionistische werk waarbij ze meer naar binnen keert, speelt zij met de keerzijde van de medaille. In onderliggende thema’s als rouw, liefde en verlies, overleven en de zin van het leven vindt zij haar inspiratie. 'Focus on the good to deal with the shit'.

Het werk van Ellen Davidzon is te zien van 5 november tot en met 27 november, Roelofhartstraat 7, 1071 VE Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in