Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Expositie over de kracht van haar en kapsels

Wereldmuseum Rotterdam pakt uit met HA!R POWER. Als je haar maar goed zit. Het is een cliché, maar zo ontzettend waar – een Good Hair Day doet wonderen voor je humeur en zelfvertrouwen. Het Wereldmuseum Rotterdam wijdt deze zomer een leuke tentoonstelling aan haar: hoe we er wereldwijd eindeloos ...

Expositie over de kracht van haar en kapsels

Wereldmuseum Rotterdam pakt uit met HA!R POWER.

Als je haar maar goed zit. Het is een cliché, maar zo ontzettend waar – een Good Hair Day doet wonderen voor je humeur en zelfvertrouwen.

Het Wereldmuseum Rotterdam wijdt deze zomer een leuke tentoonstelling aan haar: hoe we er wereldwijd eindeloos mee bezig zijn, wat we ermee communiceren en wat we er allemaal meer kunnen doen: doneren voor pruiken of inzetten bij een olieramp, bijvoorbeeld.

Op zondag 10 juli 2022 is er een openingsspecial met workshops, optredens (zoals Hair Power van het Amenti Theatre Company) en presentaties, waaronder eentje van haarstylist en pruikenmaker Tomihiro Kono.

Hair Power is te zien van 9 juli 2022 t/m 8 mei 2023 – Wereldmuseum Rotterdam.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in