Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Expositie: Koninklijke Ontmoetingen in het Escher

Koningin Emma en Paleis Lange Voorhout als inspiratiebron! Dit najaar vindt er in Escher in Het Paleis een koninklijke ontmoeting plaats. Tien Haagse kunstenaars gaan in de tentoonstelling Koninklijke ontmoetingen een gesprek aan tussen traditie en experiment, tussen verleden en heden. Thijs Ebbe...

Expositie: Koninklijke Ontmoetingen in het Escher

Koningin Emma en Paleis Lange Voorhout als inspiratiebron!

Dit najaar vindt er in Escher in Het Paleis een koninklijke ontmoeting plaats. Tien Haagse kunstenaars gaan in de tentoonstelling Koninklijke ontmoetingen een gesprek aan tussen traditie en experiment, tussen verleden en heden.

Thijs Ebbe Fokkens, J.W. I presume?, zeefdruk, hout, metaal en bladgoud, 2022

Escher in Het Paleis heeft de kunstenaars uitgenodigd om nieuw grafisch werk te maken, met als inspiratiebron Paleis Lange Voorhout en zijn voornaamste bewoner, Koningin-Moeder Emma.

Hanna de Haan, Binnen staat de tijd soms stil, houtblok, 2022

Voor de tentoonstelling zijn ze uitgedaagd om buiten hun comfortzone te treden, want de kunstenaars maken normaliter werk vanuit allerlei verschillende disciplines: van grote architectonische installaties tot fotografie.

Escher in het Paleis, te zien tot en met 6 november 2022.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in