Perfecte mix van intrige en zwijmelwaardig.

Veel glamoureuzer dan John F. Kennedy Jr. (de oudste zoon van) en Carolyn Bessette werden ze niet. Nu wordt er een serie gemaakt over het gouden koppel van de jaren negentig.

Door niemand minder dan Ryan Murphy ook nog, ook de man achter American Horror Story en American Crime Story (een seizoen over O.J. Simpson en eentje over Gianni Versace) en de fijne Netflix-serie Hollywood. Zijn nieuwste wapenfeit is een serie over Monica Lewinsky en Bill Clinton, die in september in première gaat.

Article continues after the ad

De man weet wat hij doet, kortom. Zeker als het gaat om een dosis glamour. En nu stort hij zich dus op iconische romances, want er volgen er bijna zeker meer.

Het verhaal van JFK Jr. en Carolyn zal je vast bekend zijn, maar gaan we zeker niet teveel spoileren. Van alle media-aandacht rondom hun relatie tot het vliegtuigongeluk dat er een einde aan maakte in de zomer van 1999 werd hun relatie er eentje voor in de geschiedenisboeken. En dan waren er de plaatjes nog, want wát een koppel was het.

Wij kunnen niet wachten!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in