Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er komt een nieuwe Cleopatra-film

En deze vrouw treedt in de voetsporen van Elizabeth Taylor. Je moet je er maar aan willen branden, een remake van Cleopatra uit 1963, de monsterflop die vooral nog bekend staat om grote verliezen én de affaire van Liz en Dick. Maar Patt Jenkins en Gal Gadot durven het aan. De regisseur en hoofdro...

Er komt een nieuwe Cleopatra-film

En deze vrouw treedt in de voetsporen van Elizabeth Taylor.

Je moet je er maar aan willen branden, een remake van Cleopatra uit 1963, de monsterflop die vooral nog bekend staat om grote verliezen én de affaire van Liz en Dick. Maar Patt Jenkins en Gal Gadot durven het aan.

De regisseur en hoofdrolspeelster van Wonder Woman is het dreamteam dat het moet gaan doen, zo werd deze week bekend. Gal heeft er in elk geval zin in, en belooft een Cleopatra door de ogen van de vrouwen van die tijd.

De film wordt geschreven én geregisseerd door een vrouw, en verwacht achter de schermen gerust veel meer vrouwenpower.

Eerder gingen er geruchten dat Angelina Jolie (snappen we) en Lady Gaga (snappen we minder) in de running zouden zijn voor de beroemde rol. Maar nu gaat superheldin Gal er dus mee vandoor.

Wanneer de film er daadwerkelijk aankomt is nog niet bekend. Aan het script wordt nog gewerkt. Maar daar bieden deze tijden natuurlijk wél mooi gelegenheid voor.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in